| HOME |                                                                                     | ONS PROFIEL |                  |SERVICES|               | CONTACT

  Ons profiel

   


Contentis biedt een compleet pakket aan services, waarmee wij in staat zijn om al uw redactionele wensen in te vullen, zowel print, online als crossmediaal.

Contentis

- is een 'one-stop-service' redactiebureau.

- realiseert publicaties (print, online) voor uitgeverijen, bedrijven,

  overheid en semi-overheid.

- biedt advies bij redactionele processen.

- geeft advies in conversieprojecten 'print to online'.

- begeleidt de invoering van contentmanagementsystemen (cms), inclusief
  testen van zowel redactieomgeving als klantomgeving.

Onze kennis van uitgeefprocessen en redactionele producties is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in de informatiebranche.

U kunt er van op aan dat wij onze professionele diensten leveren gedurende het gehele project en dat u ook daarna nog een beroep op ons kunt doen. Uiteraard houden wij sterk in de gaten dat het project op schema blijft en dat de kwaliteit die wij leveren is zoals u verwacht en binnen het door u gestelde budget. 

Contentis is op zijn best in redactionele projecten; we kunnen starten bij het schrijven zelf, we starten vanaf de ruwe content, of we kunnen starten vanaf de ‘first proof’ en deze geschikt maken voor meerdere informatiediensten, zoals print, cd-rom en online. Het eindresultaat zal altijd hetzelfde zijn: output van hoge kwaliteit!

 

.

 

 

 

Contentis biedt een compleet pakket aan services, waarmee wij in staat zijn om al uw redactionele wensen in te vullen, zowel print, online als crossmediaal.

 

 

       © copyright, contentis                                                                                                                   home   contact   e-mail